FAQ

Beställning och leverans:

När kan jag förvänta mig min beställning? Vi arbetar med leverantörer från hela världen för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till våra kunder. Normal leveranstid är mellan 7-14 dagar.

Vad händer om min beställning inte kommer inom den förväntade tiden? I 99% av fallen levereras beställningar inom den förväntade leveranstiden, men ibland kan det ske förseningar i leveransen. Du kan följa din beställning med hjälp av vår spårningstjänst via följande länk: Orderspårning.

Vad händer om jag inte är nöjd med min beställning när jag tar emot den? Vi strävar efter att du ska vara nöjd med din beställning, och om du inte är det kan du kontakta oss för att diskutera retur- och återbetalningsalternativ.

Vad ska jag göra om vissa produkter saknas i min beställning? Eftersom vi samarbetar med flera leverantörer kan produkterna skickas separat, vilket kan leda till att vissa varor anländer senare. Om varor saknas i din beställning, kontakta oss så löser vi problemet inom 2-3 dagar.

Vad är fraktkostnaderna? Vi tillfälligt täcker fraktkostnaderna för beställningen.

Vilka typer av produkter kan jag inte returnera? Det kan finnas begränsningar på vilka typer av produkter som kan returneras, till exempel om de är specialbeställningar eller hygienprodukter. Kontakta oss för mer information om vår returpolicy och vilka produkter som kan returneras.

Vad händer om en produkt är skadad eller trasig vid ankomsten?  Vi gör vårt bästa för att säkerställa att alla produkter är i gott skick vid leverans, men om en produkt är skadad eller trasig vid ankomsten, kontakta oss så snart som möjligt för att diskutera retur- eller utbytesalternativ.

Kan jag ändra leveransadressen efter att jag har lagt min beställning?  Kontakta oss så snart som möjligt om du behöver ändra leveransadressen efter att du har lagt din beställning. Vi gör vårt bästa för att hantera ändringar så snabbt som möjligt, men det kan finnas begränsningar beroende på var i processen din beställning befinner sig.

Hur kan jag vara säker på att jag får rätt produkt när jag beställer online? Vi strävar efter att ge så mycket information som möjligt om våra produkter på vår hemsida, inklusive bilder, beskrivningar och tekniska specifikationer. Om du har frågor eller behöver mer information, kontakta oss för att diskutera dina behov och krav.

Hur gör jag om jag vill avboka min beställning? Kontakta oss så snart som möjligt om du vill avboka din beställning. Vi gör vårt bästa för att hantera avbokningar så snabbt som möjligt, men det kan finnas begränsningar beroende på var i processen din beställning befinner sig.

Vilka typer av produkttestning utförs på era produkter? Vi utför vanligtvis olika typer av produkttestning på våra produkter för att säkerställa kvalitet och funktion. Det kan inkludera allt från visuella inspektioner till fysiska tester och laboratorietester.

Observera att vi ibland har kampanjer där vi ger bort gratisprodukter, men i dessa fall kan vi ta ut en fraktkostnad på 70 kr för att täcka våra kostnader.

Vad ska jag göra om min beställning inte har levererats? Vi förstår hur frustrerande det kan vara när ett paket går förlorat under transporten. Om detta skulle hända, erbjuder vi gratis retur av varor så länge du kan visa upp betalningsbevis för vårt kundtjänstteam. Återbetalning är inte ett alternativ i dessa fall.

Vilka leveransalternativ finns tillgängliga? Vi erbjuder vanligtvis flera leveransalternativ, som standardleverans, expressleverans eller hämtning i butik. Leveransalternativen kan variera beroende på produkt och leveransadress.

Byte och retur:

Jag vill returnera en vara, vad ska jag göra? Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta eller returnera varan inom 30 dagar från mottagningsdatumet. Varan måste returneras i originalskick, med alla taggar och etiketter kvar. Varan får inte visa tecken på användning.

Innan du returnerar varan, kontakta vår kundtjänst på info@lissy.se och meddela oss orsaken till returen så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. När du skickar tillbaka varan måste du alltid inkludera en spårningskod och stå för fraktkostnaderna. Om varan returneras i gott skick, kommer vi att kreditera ditt konto inom 3-14 dagar.

Spårning:

Var kan jag hitta min spårningskod? Du kan spåra din beställning genom att ange din e-postadress och ditt ordernummer på vår spårningssida.

Vad händer om min spårningskod inte ger någon information? Spårningsinformationen blir tillgänglig från det ögonblick som paketet anländer till postorderföretaget. Ibland kan det uppstå fördröjningar i spårningsinformationen.

Betalning: 

Hur kan jag vara säker på att min betalning är säker? 
Vi använder säkra betalningslösningar för att skydda dina betalningsuppgifter, och vi följer branschstandarder för att säkerställa att din betalning är säker.

Hur hanterar ni kunddata och personlig information?Vi behandlar all kunddata och personlig information i enlighet med gällande dataskyddslagar och vår integritetspolicy. Vi samlar endast in den information som behövs för att behandla din beställning och skyddar all personlig information mot obehörig åtkomst eller användning.

Kontaktinformationen för Lissy.se:

E-post: info@lissy.se